Transparantie tools ten dienste van de democratie

Win informatie in over een welbepaalde politicus.

reppol2
PoliticiansOnline, de politiek databank van WijBurgers, is de grootste kruispuntbank van Belgische politici, die publiek toegankelijk is. Er zijn meer dan 18.000 politici opgenomen. Zoals u kunt zien op het persoonlijk profiel van een fictieve politicus zijn volgende rubrieken voorzien: foto, slogan, persoonlijke successen, politieke prioriteiten, contactgegevens, CV, mandaten, uitslagen bij voorbije verkiezingen, antwoorden op een politieke vragenlijst, naar andere websites betreffende de politicus.

Uitleg over de politieke databank
Ga naar PoliticiansOnline

U bent een burgervereniging die haar waarden wil promoten?

screening2
Door die nieuwe applicatie van WijBurgers kunnen burgergroeperingen gewicht geven aan hun eisen. De tool bij uitstek dus om uw vraag aan de politici te stellen! De digitale revolutie ten dienste van de dialoog tussen de burger en zijn vertegenwoordigers!

Meer over de campagne tool

Wilt u weten wie dezelfde opvattingen heeft als u?

screening2
De Kieswijzer is een internet-toepassing die de kiezer helpt om de kandidaat te vinden die het best zijn gedachtengoed deelt. De Kieswijzer dient voor alle soorten verkiezingen: legislatieve, gemeentelijke, sociale, rectorale verkiezingen enz. Wilt u een Kieswijzer aanwenden, neem dan contact met ons.

Meer over de KiesWijzer
–>