Doe uw rendabelste investering. Doe een gift. (1/4)

Img-Narr-1-Involveyourself-6 Sluit u vandaag nog aan bij de enige neutrale en onafhankelijke vereniging die het overheidsbeheer in het oog houdt. Denk dat u aandeelhouder bent van de N.V. België. Met uw bijdrage versterkt u de algemene vergadering van burgers die het werk van de regeerders beoordelen. Indien wij er met onze actie in slagen om – bij gelijke dienstverlening – 1% op de overheidsuitgaven te besparen, dan winnen wij jaarlijks bijna 600 euro per gemiddeld gezin!
Ik doe nu een gift

Vrijwilligerwerk, stages voor studenten, eindverhandelingen (2/4)

WijBurgers is een initiatief van de basis. Ze kan haar ambities niet waarmaken zonder de bijdrage van veel vrijwilligers. Daarenboven biedt onze vzw uitstekende stage- en verhandelingsmogelijkheden aan studenten aan.
Ik kan tijd vrijmaken voor een goed doel

Laat dan van u horen (bis): steun onze campagnes. (3/4)

Img-Narr-4-Campaigns-6 De campagnes zijn de kern van de actie van WijBurgers. “Like” of geef financiële steun aan de campagnes die u prioritair vindt. De belangrijke stadia ervan zult u kunnen volgens via de nieuwsbrief.


Ik steun een campagne

Blijf op de hoogte van de vorderingen van de democratie in België. (4/4)

Volg een of twee keer per kwartaal de belangrijke stadia van onze campagnes, lees onze publicaties of die van ons netwerk over de cruciale kwesties van het moment. Img-Narr-2-Newsletter-6


Ik abonneer mij op de nieuwsbrief

36.314€ Dat is het bedrag aan overheidsschuld waarmee elk kind geboren wordt

Ons op ander wijzen helpen

  • Voor een gift in natura of een samenwerking in de vorm van werk/deskundigheid gelieve u contact op te nemen met de vereniging.
  • Maak ons bekend in uw omgeving!