logo_wecitizens_2.5  
 
 
 

Hallo

JPP-bottom

Als 'test-aankoop' van politici analyseren we de populariteit van de kandidaten bij de laatste verkiezingen.
Het is moeilijk om de mobiliteit op de wegen niet te vermelden.
Vanaf 3 mei zijn tien vzw's lid van de algemene vergadering van WijBurgers. In deze nieuwsbrief stellen we het Europees Volkshuis voor.
Met burgerzinnelijke groeten
Jean-Paul Pinon

 
494

 
Img-Narr-13-FinancesPubliques-6
 

Wie zijn de populairste politici ?

Met de Politieke Databank vind je de populairste kandidaten bij de verkiezingen. We hebben de analyse voor je gedaan en overlopen hier de populairste kandidaten bij de federale verkiezingen of in alle categorieën samen. We interesseren ons ook voor de populairdere, niet-gekozen kandidaten.

  
 
 
 
Img-Narr-4-Campaigns-6
 

Mobility Award: geldinzameling

Files op de wegen zijn niet altijd de wil van het noodlot: met een aantal gemakkelijk in te voeren maatregelen kunnen die aanzienlijk worden beperkt. Politici kunnen met wil en bekwaamheid prachtige resultaten boeken. Laten we daarom die kwesties in de schijnwerpers plaatsen door een mobility award te organiseren.

  
 
 
N30-160324-Cheikh

"De Raad der Theologen verbonden aan het Executief van de Moslims van België veroordeelt met klem de terroristische aanslagen [...] en roept alle imams van België op de vrijdagse preek te besteden aan de weigering van elke vorm van radicalisme, fanatisme en terrorisme."

Cheikh Taher Tujgani
Voorzitter van de Raad der Theologen, 23/3/2016
 
 

FiscoFlash

Onze fiscale nieuwsbrief geeft u informatie over de evolutie van de regelgeving. De FiscoFlash wijst u op de domeinen waaraan gewerkt wordt en leidt u naar de beste documentatie over de nieuwigheden.

   
Img-Narr-6-Outils-6
 
 
 
 

Een nieuw lid : vzw MPEVH

Regelmatig stellen vzw’s zich kandidaat als lid van de algemene vergadering van WijBurgers. We stellen er een voor die, voorlopig nog enkel in het Frans werkt, en de deelname van de burger aan het wetgevend en politiek gebeuren organiseert tot op Europees niveau …

   
 
 
 
 

Humor

De zoon van een gangster keert terug van school . Zijn vader vraagt: - Hoe verliep je mondelinge test ? – Uitstekend ! roept de zoon uit. De leraar heeft mij urenlang ondervraagd en ik heb geen woord gerept !